Nieuws

Thema: sociaal domein

Als fractie van GroenLinks vinden we het sociale domein erg belangrijk Nu het zo is dat er (te)veel geld uit wordt gegeven op dit domein voelen we ons verantwoordelijk om mee te denken over een juiste manier om hier mee om te gaan.

Lees verder

Begroting en moties

Het nieuwe college is nu een klein half jaar onderweg en met de begroting 2019 beginnen de contouren van de uitwerking van het collegeprogramma zich af te tekenen. De centrale thema’s open bestuursstijl, binnenstad, sociaal domein en duurzame stad spreken ons zeker aan.

Lees verder

Boom voor de leefbaarheid

Vanmiddag werd er in Beckum een boom geplant, door Gaatske Colijn (voorzitter dorpsraad) Petra Kok (locatie directeur basisschool en Claudio Bruggink (wethouder). 

Lees verder

Uitreiking groen lintje

Op de dag van de duurzaamheid reikt GroenLinks op diverse plaatsen in het land een 'groen lintje' uit aan mensen die zich op lokaal niveau ingezet hebben voor een betere leefomgeving, voor duurzaamheid en klimaat of voor de natuur.
GroenLinks Hengelo zal dit jaar voor het eerst meedoen met dit eerbetoon.

Lees verder

Samenwerking in de raad en met inwoners

Als fractie hebben wij kennis gemaakt met de wethouders Bruggink en van Wakeren. Verder hebben we gesproken over hoe we tot een constructieve en goede samenwerkingsrelatie kunnen komen ten behoeve van de gemeente en haar inwoners.

Lees verder

Pagina's